Facebook is een integraal onderdeel van ieders leven geworden vanwege het fenomeen sociale netwerken. Men kan stellen dat het grootste dat met sociale media en sociale netwerken gebeurt, Facebook is, en dat zou gelijk hebben. Wat meer is, is dat het bedrijf verder voet aan de grond heeft gekregen in de sociale scene na de recente acquisities van Instagram en WhatsApp, waardoor het ook een van de meest afgeronde platforms op internet is en een paradijs voor contentmakers.

De Facebook Messenger is het standaard berichtenplatform voor Facebook en in de loop der jaren is het uitgegroeid tot veel meer dan alleen een gewone chat-applicatie. Marketplace Integration heeft het voor potentiële klanten mogelijk gemaakt om rechtstreeks contact op te nemen met het merk of de detailhandelaar via de Messenger, terwijl mensen nu contact kunnen opnemen met merken, met hun vragen rechtstreeks via de Messenger. Als je iemand bent die veel interactie op Messenger ontvangt, dan is het belangrijk om te weten hoe je je inbox op orde kunt houden.

In deze tutorial laten we je zien hoe je gesprekken op Facebook kunt verwijderen.

Stap 1. Open de webbrowser op uw pc / laptop.

Stap 2. Typ in de URL-balk www.facebook.com.

 

schakel Facebook uit

 

Stap 3. Log in op uw Facebook-account.

 

Hoe gesprekken op Facebook te verwijderen

 

Stap 4. Klik in het linkerdeelvenster op de knop Messenger. Hiermee wordt de Messenger-app in de browser geopend.

 

Hoe gesprekken op Facebook te verwijderen

 

Stap 5. Beweeg nu de muis over het gesprek dat u wilt verwijderen in de Messenger-app.

 

verwijder een gesprek op Facebook

 

Stap 6. Klik op de 'Drie punten'knop die verschijnt.

 

Hoe gesprekken op Facebook te verwijderen

 

LEES OOK  Hoe het externe bureaublad op de Mac te gebruiken

Stap 7. Klik op de 'Delete 'optie in het vervolgkeuzemenu.

 

Hoe gesprekken op Facebook te verwijderen

 

Stap 8. Klik in het bevestigingsvenster op verwijderen knop nogmaals om de actie te bevestigen.

 

Hoe gesprekken op Facebook te verwijderen

 

Het gesprek wordt nu verwijderd uit je inbox. Houd er rekening mee dat het verwijderen van een gesprek alleen de kopie aan uw kant verwijdert. De contactpersoon aan de andere kant heeft nog steeds zijn kopie van hetzelfde gesprek, tenzij hij deze ook heeft verwijderd.