Facebook is een integraal onderdeel geworden van ieders leven vanwege het fenomeen dat sociale netwerken wordt genoemd. Je zou kunnen stellen dat Facebook het grootste is wat er gebeurt met sociale media en sociale netwerken, en ze zouden gelijk hebben. Bovendien heeft het bedrijf na de recente acquisities van Instagram en WhatsApp zijn voet verder op de sociale scène gezet, waardoor het ook een van de meest complete platforms op internet is en een paradijs voor contentmakers.

Met Facebook kun je foto's uploaden, wat een geweldige manier is om herinneringen of reizen naar verschillende plaatsen over de hele wereld te delen. Het beste is dat u dankzij de privacyfuncties kunt beslissen wie uw foto's mag zien en wie niet. Soms loopt een foto op zijn beloop en is het een goed idee om deze te verwijderen voordat deze uit zijn context wordt bekeken.

In deze tutorial laten we je zien hoe je foto's op Facebook kunt verwijderen.

Stap 1. Open de webbrowser op uw pc / laptop.

Stap 2. Typ in de URL-balk www.facebook.com.

 

hoe u uw Facebook-profiel als openbaar kunt bekijken

 

Stap 3. Log in op uw Facebook-account.

 

Hoe foto's op Facebook te verwijderen

 

Stap 4. Klik op het profielpictogram om uw Facebook-profielpagina te openen.

 

verwijder een foto op Facebook

 

Stap 5. Klik op de 'Foto's'knop op de profielwerkbalk.

 

Hoe foto's op Facebook te verwijderen

 

Stap 6. Blader door de galerij en klik op de afbeelding die je wilt verwijderen.

 

Hoe foto's op Facebook te verwijderen

 

Stap 7. Klik op de 'opties'knop onderaan de foto.

 

Hoe foto's op Facebook te verwijderen

 

Stap 8. Klik op de 'Verwijder deze foto'optie in het pop-upmenu.

LEES OOK  Een alarm instellen op de iPhone

 

Hoe foto's op Facebook te verwijderen

 

Stap 9. Klik op de 'Delete 'knop in het bevestigingsvenster.

 

Hoe foto's op Facebook te verwijderen

 

De geselecteerde foto wordt uit je profiel verwijderd. Als een van je contacten toegang probeert te krijgen tot de foto via een externe link, wordt de foto nog steeds niet geladen. De enige uitweg is om de foto opnieuw te uploaden.