Een van de meest populaire manieren om jezelf uit te drukken of ideeën uit te wisselen, is door middel van communicatie. In deze groeiende wereld van technologie zijn we begiftigd met meerdere manieren van communicatie, waaronder:

  1. Tekstberichten (sms of mms)
  2. Social Media-boodschappers (Whatsapp, Messenger, enz.)
  3. Emails

Van de drie is waarschijnlijk de oudste en meest betrouwbare optie 3 - E-mails. Het verzenden van een e-mail begon als het eerste communicatiemiddel tussen veel mensen en OEM's hebben dat sentiment gerespecteerd, en in plaats van dit bescheiden communicatiemiddel te ontheffen, hebben ze het naar een hoger niveau getild. De iPhone-familie wordt geleverd met een holistische e-mailapp, waarmee je meerdere e-mail-id's op één plek kunt opnemen, zodat je volledige controle hebt over je e-mailcommunicatie.

Na verloop van tijd kan het zijn dat u meerdere e-mailaccounts aan uw iPhone toevoegt, en het kan zo zijn dat u een bepaald account van uw apparaat niet langer nodig heeft. In dergelijke gevallen kunt u deze met een paar klikken eenvoudig van de iPhone verwijderen.

In deze tutorial laten we u zien hoe u een e-mailaccount van de iPhone verwijdert.

Stap 1. Open de 'Settings'app op de iPhone.

 

Hoe een e-mailaccount van de iPhone te verwijderen

 

Stap 2. Blader door het instellingenmenu en tik op de 'E-mailadres' keuze.

 

Hoe een e-mailaccount van de iPhone te verwijderen

 

Stap 3. Tik in de e-mailinstellingen op de 'accounts' keuze.

 

Hoe een e-mailaccount van de iPhone te verwijderen

 

Stap 4. Tik op het account dat u wilt verwijderen.

 

Hoe een e-mailaccount van de iPhone te verwijderen

 

Stap 5. Tik op de 'Account verwijderen'optie om het e-mailaccount van uw iPhone-apparaat te verwijderen.

 

Hoe een e-mailaccount van de iPhone te verwijderen

 

Nadat u het account heeft verwijderd, verliest u alle gegevens die aan dat account zijn gekoppeld van uw apparaat. Dit omvat gekoppelde contacten, e-mails en andere bijbehorende gegevenselementen. Om deze informatie op uw apparaat te herstellen, moet u hetzelfde account weer aan uw iPhone toevoegen en een paar minuten de tijd geven om alle gegevens te synchroniseren en te herstellen.