Facebook is een integraal onderdeel van ieders leven geworden vanwege het fenomeen sociale netwerken. Men kan stellen dat het grootste dat met sociale media en sociale netwerken gebeurt, Facebook is, en dat zou gelijk hebben. Wat meer is, is dat het bedrijf verder voet aan de grond heeft gekregen in de sociale scene na de recente acquisities van Instagram en WhatsApp, waardoor het ook een van de meest afgeronde platforms op internet is en een paradijs voor contentmakers.

Facebook is gemaakt om mensen een veilige haven te bieden om hun gedachten en ideeën te uiten. Er zijn echter mensen die vriendschap met je sluiten en zich dan overgeven aan een aantal niet zo positieve activiteiten. Dit wordt intimidatie genoemd en de eerste stap om dit probleem te stoppen, is het blokkeren van de verantwoordelijke contactpersoon.

Als je na verloop van tijd denkt dat de gebruiker die je eerder had geblokkeerd een nieuw blad heeft omgedraaid, geeft Facebook je de mogelijkheid om het contact te deblokkeren en communicatie tussen jou weer mogelijk te maken.

In deze tutorial laten we u zien hoe u een gebruiker op Facebook deblokkeert.

Stap 1. Open de webbrowser op uw pc / laptop.

Stap 2. Typ in de URL-balk www.facebook.com.

 

schakel Facebook uit

 

Stap 3. Log in op uw Facebook-account.

 

Hoe een gebruiker op Facebook te deblokkeren

 

Stap 4. Tik op het kleine driehoekje in de rechterbovenhoek van de Facebook-startpagina.

 

Hoe een gebruiker op Facebook te deblokkeren

 

Stap 5. Klik in het vervolgkeuzemenu op de 'Settings'knop.

 

Hoe een gebruiker op Facebook te deblokkeren

 

Stap 6. Klik in het linkerdeelvenster op het 'Het blokkeren van'tab.

 

deblokkeer een gebruiker op Facebook

 

Stap 7. In het rechtervenster ziet u een lijst met namen van de gebruikers die u hebt geblokkeerd.

LEES OOK  Hoe een applicatie op een Mac te sluiten

 

Hoe een gebruiker op Facebook te deblokkeren

 

Stap 8. Klik op de 'deblokkeren'knop naast de naam van de gebruiker.

 

Stap 9. Klik in het bevestigingsscherm op de 'bevestigen'knop.

 

Hoe een gebruiker op Facebook te deblokkeren

 

Hiermee wordt de gebruiker op je Facebook gedeblokkeerd. Houd er rekening mee dat het deblokkeren van de gebruiker alle rechten herstelt die hij / zij eerder had, waaronder het zien van uw berichten, verhalen, interactie met uw inhoud, enz.

Zorg ervoor dat je goed hebt nagedacht voordat je besluit een gebruiker op Facebook te deblokkeren.