Eerder deze week introduceerde Twitter TweetDeck Teams, een eenvoudige manier om toegang tot je Twitter-accounts te delen zonder wachtwoorden te delen. De functie is begonnen met uitrollen op TweetDeck voor web, Chrome en Windows. TweetDeck Teams is een eenvoudige oplossing voor het delen van Twitter-accounts. Hiermee kunt u de toegang delegeren aan zoveel mensen als u wilt, en accounts verwijderen wanneer ze geen toegang meer nodig hebben. Om deze nieuwe functie te gebruiken, moet je inloggen op TweetDeck met je Twitter-account. Als je nog steeds een oud TweetDeck-account gebruikt, is het tijd om over te schakelen!

Een van de echt interessante functies van TweetDeck-teams is dat het twee soorten rollen heeft: beheerder en inzender. Als de persoon die het wachtwoord kent, kunt u nog steeds tweeten vanuit het account, teamleden toevoegen of verwijderen, het team bekijken en toegang krijgen tot het account vanaf niet-TweetDeck-platforms (bijv. Twitter.com, mobiele Twitter-apps). U kunt ook de inloggegevens of het wachtwoord van de account bijwerken.

Admins zijn gebruikers die inloggen op TweetDeck met hun persoonlijke account. Als beheerder kan de gebruiker vanuit het account tweeten (plus buildlijsten, accounts volgen of ontvolgen, tweets verzenden en tweets plannen), teamleden toevoegen of verwijderen en het team bekijken. Een beheerder kan geen toegang krijgen tot het account van TweetDeck of de inloggegevens of het wachtwoord wijzigen en bijdragers zijn die mensen die kunnen twitteren en fungeren als account (plus buildlijsten, accounts volgen of ontvolgen, tweets verzenden en tweets plannen). Bijdragers kunnen geen teamleden bekijken, toevoegen of verwijderen en hebben geen toegang tot het account buiten TweetDeck.

https://www.youtube.com/watch?v=SykSn95WBhk